martes, 5 de mayo de 2015

La selecció de rugbi femení de la Universitat de València disputa a Sevilla el CEU

La selecció de rugbi femení de la Universitat de València ja és a Sevilla, seu del Campionat d'Espanya Universitari de rugbi, que té lloc entre el 5 i el 6 de maig i que aplega les millors universitats del panorama nacional en la pugna pel títol. El curs passat, la selecció es va emportar la medalla de bronze en aquest mateix campionat, i per això enguany són caps de sèrie en la distribució de grups, la lligueta prèvia abans de la fase final del torneig.
Les xiques dirigides per Ana María Aigneren han de superar la Universitat de Lleida, la Sant Jordi i la Politècnica de Madrid si volen disputar la lluita per les medalles en la segona fase, del 1r al 8è lloc.
Sobre les opcions de l'equip en el campionat, Ana Aigneren, seleccionadora del combinat de la Universitat, declara que "la selecció parteix com una de les favorites gràcies al bronze aconseguit l'any passat, però el sistema de competició ens obliga a quedar primeres de grup si volem arribar a la final. En la segona jornada jugarem contra les primeres del grup, que presumiblement serà la Universitat de Sevilla, i la selecció guanyadora d'aquest enfrontament passarà directament a la final. Aquest és el nostre plantejament inicial i ambiciós. Estem entrenant tot el curs per a aquest campionat i volem jugar aquesta final".
Pel que fa a l'estat de l'equip, Aigneren afegeix que "les xiques han demostrat un gran compromís amb la selecció, i han mostrat una excel·lent actitud i molt de sacrifici en els entrenaments individuals i col·lectius. Portem ja algunes setmanes adaptant-nos a la calor entrenant al migdia, afinant aspectes tècnics i tàctics, però sobretot desitjant que dos dels nostres màxims referents de l'equip, la capitana Elena López i la veterana Maite Pellicer, es recuperen de les seues lesions i puguen competir al màxim i aportar al grup allò que tant ens donen, la seua passió".

Fuente: Universitat de València

No hay comentarios:

Publicar un comentario